Wellness és Harmónia :: Hotel Golden Lake Resort

Wellness és Harmónia

Wellness és Harmónia

A test és lélek igazi feltöltődése, relaxációs hétvége a
Hotel Golden Lake Resortban, Balatonfüreden

Szaunaszeánszok

Minden szerdán és szombaton szakképzett szauna mester vezetésével bőrmegújító sós, tápláló mézes vagy frissítő jeges szaunaszeánszon vehet részt. A szeánszok 16.00, 17.00 és 18.00 órakor kerülnek megrendezésre.
Ünnepnapokon változó időpontokban különleges, tematikus programokkal is várjuk az érdeklődőket.
A szeánszok helyszíne kültéri panorámás finn szaunateátrumunk.

Szombati napokon szeánszaink után gőzszaunás peeling szolgáltatásra várjuk vendégeinket. A peeling elősegíti az új bőrsejtek képződését, meggyorsítja a bőr természetes megújulását és regenerálódását. Serkenti a bőr anyagcseréjét, javítja az adott terület vérkeringését és pórustisztító hatása van.
A kezelés szauna után használatos, pótolja és regenerálja a bőr vitamin és vízháztartását.

A peelingen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a wellness recepción szükséges jelezni. A szolgáltatás díja 700 Ft/fő.

Hangfürdő

A 60-75 perces relaxációs program segít elengedni a stresszt és feszültséget. Jótékonyan támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Merüljön el a tibeti és kristály hangtálak, gongok, handpan és más különleges hangszerek rezgéseiben és engedje ellazulni a testet-lelket-szellemet! A hangfürdő segít ellazítani a fáradt, feszült izmokat, harmonizálja a légzést, pozitívan hat a keringésre és az anyagcserére, kiegyensúlyozza az idegrendszert, pihenteti a testet-lelket.

A részvételt nem ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, pánikbetegséggel, hallucinációkkal küszködő, illetve mentális problémák miatt kezelés alatt álló embertársainknak. Nem javasolt a hangfürdő a terhesség első 3 hónapjában, illetve pacemaker eszközzel élőknek.

Jógamatracot és plédet biztosítunk. Kérjük időben érkezzen, a kezdés után már nem tudunk ajtót nyitni.

Időpontok:

Február 24. Szombat 10.00-11.30

Március 9. Szombat 10.00-11.30
Március 16. Szombat 10.00-11.30
Március 23. Szombat 10.00-11.30
Március 30. Szombat 10.00-11.30


Bevezetés a hidegterápiába

A hidegterápia során a testet hormetikus stressz éri, mely kis mértékben egészségessé és erősebbé teszi a szerveztet. A hidegezés hatással van a test különféle zsírszöveteire, fokozza az adrenalin, noradrenalin és dopamin termelést. A helyesen alkalmazott hidegterápia javítja a közérzetet és csökkenti a depresszió súlyosságát.

Továbbá jó hatással van a bőrre, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, jó a narancsbőr ellen, optimalizálja a hormonháztartást és elősegíti a mély alvást.

Első hidegterápia időpont: 2024. Március 3. Vasárnap
11.00 - 11.45 Légzőgyakorlatok
11.45 - 12.00 Mozgás és hőtartalék képzés
12.00 - 14.00 Hidegterápia és szauna

Külsős vendégeink részére: 19 000 Ft/fő
Szálló vendégeink részére: 12 000 Ft/fő

A programon résztvevőknek kedvezményes menü ebédet biztosítunk Portunus éttermünkben 3 900 Ft-tól.