Külsős wellness belépő :: Hotel Golden Lake Resort

Külsős wellness belépő

Külsős wellness belépőWellness részlegünk nemcsak szállóvendégeink előtt áll nyitva, külsős vendégeinknek is jár a négycsillagos wellness élmény.

A belépőjegy az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:


Finn szauna

A közvetlen vízparti, panorámás finn szaunánkra a magas hőmérséklet, és az alacsony páratartalom a jellemző. Az ideális szaunázási idő 20-40 perc, ezért érdemes egyszer-kétszer 10 percre megszakítani. Visszeresség és szívbetegség esetén nem ajánlott.

Szauna-szeánsz

Szakképzett szauna mesterünk vezetésével hetente több alkalommal is bőrmegújító sós, tápláló mézes vagy frissítő jeges szauna szeánszon vehet részt.


Tepidarium

30-40°c szobahőmérséklet, amelyben akár órákon keresztül üldögélhetünk anélkül, hogy a vérkeringést túlzottan megterhelné.

Caldarium

45°c-os hőmérsékleten a gyógynövények gőze segíti a regenerációt, a merev izmokból a feszültség oldását, valamint a bőr és a légutak tisztulását.

Sókamra

A sókamrában a párolgó só külsőleg és belsőleg egyaránt hat: puhítja a bőrt, a belégzéssel pedig gyulladáscsökkentő hatást vált ki. Ajánlott krónikus légzőszervi betegségek és asztma esetén.

Frigidarium

A frigidariumnak nevezett hideg fürdőt a rómaiak rendszerint a forró helyiségek után vették igénybe. Fő funkciója, hogy a hideg hatására megszűnik az izzadás, a pórusok bezáródnak. A hideg vízbe alámerülve szaporább lesz a szívverésünk, egyszóval csodálatosan felfrissülünk.

Kneipp taposó

A kneipp taposómedence a hideg (16°c) és a meleg (38-40°c) vizes váltófürdő hatására edzi, rugalmassá teszi az erek falait, nagyon erősen élénkíti és pumpaszerűen hat a talp és az egész lábszár vérkeringésére. A vízben való lassú sétát magasra emelt lábbal lépegetve, mindig a meleggel kezdjük (50 mp), aztán hideggel folytatjuk (10 mp), 10-15-ször ismételjük, a hideggel fejezzük be.

Aromazuhany

A kitágult pórusokon keresztül az illóolajok könnyen felszívódnak. A szervezet ellazul, megnyugszik.

Mediterrán pihenő

A régi, római fürdők a tisztálkodás és gyógyulás mellett a meditációk, filozófiai eszmefuttatások színterei is voltak, egyaránt szolgálták a test, a szellem és a lélek felfrissülését. Mediterrán pihenőnkben a testi fittségnek, a kikapcsolódásnak és a szellemi tevékenységnek egyaránt nyújtunk tökéletes harmóniát, ahol nyugtató zene mellett lehet kortyolni messze földön híres balatonfüredi Kossuth Forrás jéghideg vizéből, mely ivókúraként is alkalmazható (savanyúvíz).

Fitness terem

Kondicionáló termünkbe minden korosztályból várjuk a sportolni vágyó vendégeket. Korszerű erősítő gépekkel elképzelései szerint formálhatja, erősítheti izomzatát.


Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 7:30-20:30

Külsős Wellness belépő árak:

Vasárnap, Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 7000 Ft/fő
Péntek, Szombat és ünnepnapok: 9500 Ft/fő

A belépő ár tartalmazza a wellness részleg használatát, részvételt a szerdai szaunaszeánszon.
Nem tartalmazza az infra szauna használatát, valamint a wellness textíliát, fürdőköpenyt és papucsot.

Külsős vendégektől 10 000 Ft kauciót kérünk, mely a szálloda recepcióján fizetendő. Távozáskor ez az összeg, az esetleges számla rendezését követően visszajár.

Masszázs: áraink itt


Gyermek kedvezmény:

0-3,9 éves korig 100 %

4-9.9 éves korig 50%

10 éves kortól teljes ár, azaz 0% kedvezmény


Ajánlatunk szabad kapacitás függvényében érvényes.