Wellness :: Hotel Golden Lake Resort

Wellness

Venus Wellness részlegünkön igazi feltöltődés vár Önökre! A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban a felhőtlen szórakozásé, és örömteli játékoké a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik.

Gyermekpancsolónkban már egészen babakortól élvezhetik a gyermekek a pancsolást, gondtalanul lubickolhatnak a 32°c-os medencében.

Kültéri medencéinkben és a napozóteraszon tavasztól – őszig élvezhetik a nap kényeztető melegét, valamint úszás közben is a csodálatos balatoni vízpartban gyönyörködhetnek. Míg a szülők a pihennek, a gyermekeket a medencék mellett található szabadtéri játszótéren csúszdával és játszóházzal várjuk.

Kapcsolódjon ki a Venus Wellness részlegünkön, amely tökéletesen ötvözi a 21. századi római fürdőkultúrát és a legmodernebb technológiát: melegvizes medence, realxációs tér, pezsgőfürdő, gyermekmedence és időszakosan működő szabadtéri medence napozóterasszal.

bővebben

TEGYE TELJESSÉ PIHENÉSÉT!

Válogasson kedvére ajánlataink közül, vagy kérje képzett munkatársaink segítségét. Élvezze testkezeléseinket és rituáléinkat a Germaine de Cappuccini termékekkel.

bővebben

AKTÍV WELLNESS

A wellness kikapcsolódás aktív része a testmozgás is! Fitneszteremünk modern lapos súlyokkal, kardió és LifeFitness Gym gépekkel várja a sportolni vágyó vendégeket.

bővebben

Wellness részlegünk nemcsak szállóvendégeink előtt áll nyitva, külsős vendégeink is jár a négycsillagos wellness élmény.

bővebben