Wellness :: Hotel Golden Lake Resort

Wellness

Venus Wellness részlegünkön igazi feltöltődés vár Önökre! A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban a felhőtlen szórakozásé, és örömteli játékoké a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik.

Gyermekpancsolónkban már egészen babakortól élvezhetik a gyermekek a pancsolást, gondtalanul lubickolhatnak a 32°c-os medencében.

Kültéri medencéinkben és a napozóteraszon tavasztól – őszig élvezhetik a nap kényeztető melegét, valamint úszás közben is a csodálatos balatoni vízpartban gyönyörködhetnek. Míg a szülők a pihennek, a gyermekeket a medencék mellett található szabadtéri játszótéren csúszdával és játszóházzal várjuk.

Kapcsolódjon ki Venus Wellness részlegünkön.

bővebben

Venus Wellness részlegünkön széles körű masszázs típusokat biztosítunk vendégeinknek.
Masszázsaink több időtartamban és árban elérhetők.

bővebben

AKTÍV WELLNESS

A wellness kikapcsolódás aktív része a testmozgás is! Fitneszteremünk modern lapos súlyokkal, kardió és LifeFitness Gym gépekkel várja a sportolni vágyó vendégeket.

bővebben

Wellness részlegünk nemcsak szállóvendégeink előtt áll nyitva, külsős vendégeink is jár a négycsillagos wellness élmény.

bővebben