Tökéletes hely, tökéletes pihenés :: Hotel Golden Lake Resort

Tökéletes hely, tökéletes pihenés

Tökéletes hely, tökéletes pihenés –
Hotel Golden Lake Resort **** Superior

Balatonfüred kiemelt részén, egy elegáns, tóparti szállodában megtaláljuk a tökéletes nyugalmat. Ne elégedjünk meg kevesebbel!

A Tagore sétányon, a városközpontban fekszik a kétemeletes Hotel Golden Lake Resort **** Superior. Kitűnő helyen, a város szívében, a csodás központi móló, a vitorlások dokkja, a divatos boltok közvetlen szomszédságában, közvetlen vízparti panorámát nyújt vendégeinek.

Összesen 65 elegáns, dizájnos szobája ízléses kényelemmel fogadja a vendéget. Négyféle szobatípus, valamint Classic és Premium Lakosztályok közül választhatunk igényeinknek megfelelően. Az üzleti céllal érkezők számára 3 felszerelt konferenciaterem is rendelkezésre áll.

Igazi felüdülést kínál a Venus wellness & beauty és fitness részleg beltéri medencével, pezsgőfürdővel, gyerekpancsolóval, heti két alkalommal szauna-szeánszokkal.

A Portunus étteremben szezonálisan megújuló, különleges fogások, szombatonként élőzenés vacsoraestek várnak. A sétányra nyíló Captain’s Bar ital különlegességekkel kényezteti a lazítani vágyókat.


Forrás: https://vjm.hu/tokeletes-hely-tokeletes-pihenes-ho...