Mert szépen csillog az ezüst, de még szebben ragyog az arany :: Hotel Golden Lake Resort

Mert szépen csillog az ezüst, de még szebben ragyog az arany

Így újult meg Balatonfüred közkedvelt szállodája

2021 egy különleges év volt a Hotel Golden Lake Resort számára, hiszen a hotel ebben az évben ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ehhez a mérföldkőhöz kapcsolódik a hotel újjászületésének története, amely nem csupán egy névváltást, hanem egy teljes koncepcionális átalakulást jelentett.

A megújulás kezdete

A változás már 2019-ben elkezdődött, amikor a hotel közösségi terei többek között a recepció, a lobbi és a teljes étterem is felújításon esett át. Ez a megújulás a modernség és a Balaton által inspirált dizájn jegyében történt és tökéletesen ötvözi a környezet természeti szépségét a modern komforttal. Mindezek mellett, a hotel 51 darab kétágyas szobája és 5 lakosztálya is megújult, mindegyik egyedi, Balaton ihlette stílusban, a harmónia és visszafogott elegancia jegyében. A változtatások nem csupán a szobák esztétikáját érintették, hanem a vendégek által tapasztalható teljes élményt is új szintre emelték.

A 15 éves jubileum alkalmából a szálloda a megújult belső arculat mellett egy sokkal áttekinthetőbb, felhasználóbarát, modern weboldalt indított, mely megkönnyíti az interneten történő foglalást és mindenki számára egy jól áttekinthető, magas minőségű online élményt kínál.

Viszlát, Silver Hotel

A jubileum kapcsán talán a legnagyobb változást a szálloda névváltozása jelentette. A régi Silver Hotelből 2021-től Hotel Golden Lake Resort lett. Az új név és arculat választása összhangban áll a szálloda fejlődésével és a vendégek elvárásaival. A változás mottója, "... mert szépen csillog az ezüst, de még szebben ragyog az arany.", hűen tükrözi ezt a szemléletváltást.

Míg sokak számára még mindig a Silver Hotel név lehet az ismerős, a Hotel Golden Lake Resort már történetének újabb fejezetét írja. Egy olyan fejezetet, amely a ragyogó arany fényében tündököl, és ígéretet tesz a folyamatos fejlődésre és a vendégek maximális elégedettségére.

A Hotel Golden Lake Resort minden vendégét szeretettel várja vízparti szállodájában Balatonfüreden, a Tagore sétány és a hajókikötő közvetlen szomszédságában, hogy részesei lehessenek ennek az új korszaknak. Legyen szó egy pihentető wellness hétvégéről, egy romantikus kiruccanásról, aktív pihenésről vagy egy üzleti konferenciáról, a szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal és lenyűgöző környezettel várja vendégeit.

Ez a cikk nem csak egy történelmi megújulást dolgoz fel, hanem egy ígéretet is: azt, hogy a Hotel Golden Lake Resort mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatások és vendégelégedettség útján halad tovább. A szálloda minden részlete, a finom gasztronómiai élményektől kezdve a kényelmes és stílusos szobákig, az új arculat részét képezi, ami garantálja, hogy vendégeink az itt töltött idő alatt a legteljesebb élményben részesülnek.

Szállodánk megújult külsővel, de a 15 év alatt megszokott kényelemmel és élményekkel várja szállóvendégeit Balatonfüred szívében, a Balaton partján.