Luxus lazulás a Balaton-parton – Hotel Golden Lake Resort**** Superior :: Hotel Golden Lake Resort

Luxus lazulás a Balaton-parton – Hotel Golden Lake Resort**** Superior

Pihenés és wellness, mindez elegáns környezetben közvetlenül a Balaton mellett, Balatonfüred központjában.
Kell ennél jobb kikapcsolódás a nyárra?


Már a megérkezés is elegáns, hiszen Füred varázslatos sétányán találjuk a kétemeletes négycsillagos hotelt körbevéve kávézókkal, divatos boltokkal és a jacht kikötővel. A Balaton felől nád védi a fürdőzőket és napozókat, akik a hotel kertjében a medencékben és a jakuzziban hűsölhetnek. Kellemes sétákat tehetünk a központban a boltok mellett, a mólón és a mesés Tagore-sétányon. A hotel rendezvényekre és csapatépítésre is kiváló, vitorlázhatunk a Balatonon és elmerülhetünk a wellness részleg lazító kültéri és beltéri csodáiban. Ráadásul saját mélygarázzsal is rendelkezik.

Elegáns és divatos

Ez a két szó jellemzi legjobban a hotelt és a szobákat. Az ízléses berendezések ittlétre csábítanak és még a folyosón is hívogatóak az öblös fotelek. Több szoba és lakosztály közül választhatunk: erkély nélküli, erkélyes, utcai vagy balatoni panoráma, 24 nm-től egészes a 65 nm-ig. A szobákból csodás kilátás nyílik vagy a sétányra, vagy a fehér vitorlákkal pöttyözött Balatonra, a csodálatos Tihanyi-félszigetre tetején az Apátsággal vagy az ápolt, szökőkutas, zöld körbejárható Mediterrán sétányra. A teraszos szobák alkalmat adnak egy csésze kávéra és egy kellemes beszélgetésre.

Wellness, fitness

A Venus wellness & beauty és fitness részlegén testünk és lelkünk is feltöltődik. A pazar kilátás a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre léleksimogató, a beltéri medence, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló pedig nemcsak ellazít, hanem szórakoztat is. A 28-30°C-os beltéri élménymedence két nyakzuhataggal kényeztetik. Tavasztól őszig élvezhetők a kültéri medencék, a jakuzzi és a napozóterasz. A gyermekeket a szabadtéri játszótér csúszdával és játszóházzal csábítja játékra. Finn, infra és szauna-szeánsz gondoskodik a méregtelenítésről és olyan különlegességek is megtalálhatók itt mint a tepidarium, caldarium, sókamra, Kneipp taposó, aromazuhany, mediterrán pihenő és frigidarium.

Gasztronómia

A gasztronómia kedvelőinek Balatonfüred szállás szempontjából az egyik legjobb város, ha magyaros és balaton-felvidéki ízeket szeretnének megkóstolni.
A Golden Lake hotel bejáratánál, a sétányon található a teraszos Captain’s Bar, ami saját Signature Gin Tonic-kal is kedveskedik a vendégeknek. Péntekenként különleges élőzenés műsorral teszik hangulatosabbá az estéket. A Portunus Étterem à la carte-ja magyar és nemzetközi finomságokkal kényeztet, közben elénk tárja a gyönyörű balatoni panorámát.

Keressük a kiemelkedő ajánlatokat és foglaljuk le mielőbb nyaralásunk az elragadó és sikkes Balaton-parti szállodában.

Balatonfüred szállás terén igen változatos kínálatot nyújt, azonban közvetlenül a vízparton, Balatonfüred központjában csak igen kevés helyen kapcsolódhatunk ki a nyár folyamán. A Balaton szállások szempontjából rengeteg lehetőséget kínál a pihenni vágyóknak, viszont aki ennél többet szeretne kapni egy hétvégi pihenés vagy családi nyaralás alkalmával, az mindenképp a kultúrával és programokkal teli Balatonfüredet válassza kikapcsolódása célpontjaként.

Szerző:

https://vjm.hu/luxus-lazulas-a-balaton-parton-hote...