Adatvédelem

Adatvédelmi és személyes adatokra vonatkozó irányelvek, amelyek jelen szállásadó Felhasználóira vonatkoznak, amikor szállást foglalnak

Adatkezelő (mi): A Szállásadó Vállakozás, amely biztosítani fogja az Ön, mint felhasználó számára a kért szolgáltatást. Azonosítónk és elérhetőségeink azon a honlapon találhatóak, amelyen Ön a foglalást végezte / feltette hozzánk intézett kérdéseit. Ezek az Önnek elküldésre kerülő számlánkon is megtalálhatók.

Adatvédelmi Felelős: Nem használható fel Adatkezelők tevékenységéhez.

Felhasználó: Ön, aki kitöltötte a foglalási űrlapot vagy bármely más erre vonatkozó dokumentumot.

Cél: Az ezen az űrlapon megadott adatok feldolgozásának célja az Ön, mint felhasználó által lefoglalt foglalások kezelése és / vagy az Ön által feltett. kérdések / kérésekre történő válaszadás.

Jogi alap:
- Vagy annak szükségessége, hogy szerződésünk Önnel, felhasználóval létrejöjjön / annak szükségessége, hogy lépéseket tegyen a szerződés megkötése előtt.
- Vagy az Ön, a felhasználó által az Általános Felhasználási feltételek - amelynek szerves része a Személyes Adatok védelme - belegyezésre vonatkozó négyzet bejelölése.

Időtartam: Az Ön, mint felhasználó által rendelkezésünkre bocsátott adatokat az Ön által kezdeményezett foglalás, illetve kért szállásfoglalási szolgáltatások kezeléséig tároljuk. Ezt követően adatait hat (6) hónapig őrizzük meg. Amennyiben Ön kifejezett hozzájárulását adta marketing és /vagy kereskedelmi információk küldéséhez, adatait hozzájárulása visszavonásáig őrizzük meg.

Végrehajtó: Felhatalmazzuk partnerünket a Creative Management Kft (https://cmdesign.hu) vállalkozásunk foglalásait kezelő szoftver üzemeltetésére. Guestcentric a mi nevünkben jár el, velük szerződésben állunk és szolgáltatásaikért jutalékot fizetünk. Írásban utasítottuk a Creative Management Kft -ot az eljárási renddel kapcsolatban.

Személyes adatok alanya különbözik a felhasználótól: Ahol Ön, mint felhasználó Öntől különböző adatalanyok adatait adja meg nekünk, Ön felelős ezért a cselekedetért csakúgy, mint azért, hogy ezen érintettektől a hozzájárulást megadott személyes adataik felhasználásához megszerezze.

Adatok Továbbítása: Adatait nem fogjuk továbbítani az EEA-n (Európai Gazdasági Térség) kívüli harmadik országba.

Érintettek jogai: Az Adatok Alanyai hozzáférési, helyesbítési, törlési és véleményezési jogaikat email küldésével, illetve postai úton a foglalási oldalunkon és számlánkon szereplő elérhetőségeken keresztül gyakorolhatják.

Felügyeleti Hatóság: Amennyiben az érintettek úgy ítélik meg, hogy jogaik sérültek, az érintett tagország illetékes felügyeleti hatóságához is fordulhatnak. További információ: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_en