Hotel Golden Lake Resort

KARRIER

Műszaki karbantartó

Műszaki karbantartó kollégát keresünk! 

Restaurant Manager

Restaurant Managert keresünk!

Nappali recepciós

Nappali recepciós kollégát keresünk!

Bartender

Bartender kollégát keresünk!

Restaurant Manager

Restaurant Managert keresünk!

Báros/Felszolgáló

Báros/Felszolgáló kollégát keresünk!

Wellness Vezető

Wellness vezető kollégát keresünk!

Chef helyettes

Chef helyettes kollégát keresünk!

Műszaki karbantartó

Főbb feladatok:

  • Intézményünk területén található épületek, helyiségek műszaki színvonalának az ellenőrzése, megőrzése, a működés során fellépő hibák kijavítása
  • Tervezett és eseti karbantartás elvégzése
  • Az épület gépházainak, gépeinek a tisztán és rendben tartása


Elvárások:

  • Gépész, villanyszerelő, festő, kőműves, asztalos végzettség
  • Önálló munkavégzés
  • Pontosság, precizitás, rugalmasság
  • Büntetlen előélet


Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Minimum 3 éves karbantartói tapasztalat


Amit kínálunk:

  • Biztos munkahelyi háttér
  • Alkalmazotti jogviszony
  • Munkába járással kapcsolatos költségtérítés
  • Személyzeti étkezés


Jelentkezés módja:

Jelentkezés módja: fényképes önéletrajzzal a [email protected] e-mail címen.

Restaurant Manager

Elvárások:

  • Szállodában szerzett vezetői tapasztalat
  • Idegen nyelv ismerete (angol / német)
  • Vendégorientált gondolkodásmód, csapatmunka, pozitív szemlélet
  • Dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
  • Megbízhatóság, terhelhetőség, stressz tolerancia
  • Kiváló problémamegoldó képesség, kreativitás, jó kommunikációs készség


Feladatok:

  • Az étterem és a további vendéglátó egységek szakmai munkájának kooridnációja
  • Az egységek gazdaságos üzemeltetése, működtetésének biztosítása
  • HACCP előírás betartása és betartatása
  • Gépek, eszközök állapotának megőrzése, kapcsolattartás a szervízzel
  • Személyes jelenlét az étkezések alkalmával
  • Étkeztetések, rendezvények lebonyolítása
  • Az étterem jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése
  • Szoros kapcsolattartás az üzemeltetéssel és a konyha vezetőjével, a cheffel
  • Napi nyilvántartások, alapanyagok rendelésének megszervezése, készlet- és árugazdálkodás
  • Dolgozók munkájának szervezése, irányítása, koordinálása, munkafolyamatok szervezése, beosztás készítése
  • Szakmai tréningek lebonyolítása, szervezése


Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Fizetett szabadság
  • Ingyenes személyzeti étkezés
  • Hosszútávú, megbízható munkalehetőség a balatoni régió egyik meghatározó szállodájában
  • Lakhatási támogatás / Lakhatási lehetőség


Előnyt jelent:

  • HostWare ismerete
  • Felsőfokú szakirányú végzettség


A jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várjuk!

Nappali recepciós kollégát keresünk!

Főbb feladatok, munkák:

  • Vendégek érkeztetése, utaztatása
  • Számlázás
  • Bejövő telefonok, e-mailek kezelése
  • Adminisztráció
  • Kapcsolattartás a szálloda többi részlegével
  • Foglalások kezelése
  • Vendégek színvonalas kiszolgálása, tájékoztatása

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Középfokú végzettség
  • Igényes megjelenés
  • Jó problémamegoldó képesség
  • Angol nyelv biztos ismerete

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Felsőfokú szakirányú végzettség
  • Német nyelv ismerete
  • Hostware program ismerete

Amit kínálunk:

  • 12 órás műszak
  • Rugalmas időbeosztás
  • Személyzeti étkezés
  • Barátságos csapat

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzzal az [email protected] e-mail címen.

báros/felszolgáló

Feladatok:

  • Vendégek szakszerű és udvarias kiszolgálása a bárban és az étteremben
  • Italok és ételek felszolgálása magas minőségi elvárásoknak megfelelően
  • Koktélok és egyéb italok elkészítése
  • Az étel- és itallap ismerete, ajánlások a vendégek számára
  • A vendégtér tisztaságának és rendezettségének biztosítása
  • Rendelések felvétele, számlázó program kezelése

Elvárások:

  • Vendéglátásban szerzett tapasztalat előny, de pályakezdők jelentkezését is várjuk! 
  • Magas szintű vendégközpontúság és kommunikációs készség
  • Barista vagy koktélkészítési ismeretek előnyt jelentenek
  • Csapatban való együttműködésre való képesség
  • Precíz, gyors és tiszta munkavégzés
  • Angol nyelvtudás, további nyelvismeret előnyt jelent
  • Hostware ismeret előnyt jelent

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség
  • Ingyenes étkezés a munkaidő alatt
  • Modern, igényes munkakörnyezet
  • Szakmai fejlődés és előrelépési lehetőség
  • Barátságos csapat és támogató légkör
  • Útiköltség térítés


Jelentkezz az [email protected] e-mail címen fényképes önéletrajzzal!

Wellness Vezető

Főbb feladatok:

  • A wellness részleg napi operatív irányítása
  • A wellness-szolgáltatások folyamatos fejlesztése, új trendek figyelemmel kísérése
  • A wellness csapat vezetése és motiválása
  • Kapcsolattartás beszállítókkal, új kezelések és termékek bevezetése
  • Vendégelégedettség biztosítása, visszajelzések kezelése
  • Higiéniai és biztonsági előírások betartatása

Elvárások:

  • Hasonló munkakörben szerzett minimum 2-3 éves tapasztalat
  • Wellness és spa szolgáltatások terén szerzett szakmai ismeretek
  • Vezetői készségek, csapatirányítási tapasztalat
  • Kiváló kommunikációs és vendégorientált szemlélet
  • Angol nyelvtudás előnyt jelent

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés és juttatási csomag
  • Ingyenes étkezés a munkaidő alatt
  • Útiköltség térítés
  • Egy stabil, nívós szállodai környezetben való munkavégzés
  • Szakmai fejlődési lehetőség
  • Balaton-parti, exkluzív munkakörnyezet

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzzal az [email protected] e-mail címen.

Chef helyettes

Feladatok:

  • A konyhai csapat irányítása a Chef távollétében
  • Menü összeállításában való részvétel, ételek kreatív elkészítése
  • Az alapanyagok minőségének ellenőrzése és a konyhai higiéniai előírások betartatása
  • Szervezési feladatok ellátása, árurendelések és készletkezelés
  • Vendégek elégedettségének biztosítása a kiváló minőségű ételek révén

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 3-5 év konyhai tapasztalat, szállodai tapasztalat és a’la carte tapasztalat
  • Kreativitás és innováció a gasztronómia területén
  • Vezetői készségek és csapatirányításban szerzett tapasztalat
  • Magas szintű szervezőkészség, precizitás
  • Rugalmasság, stressztűrés és elkötelezettség a minőség iránt

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés és juttatások
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy elismert szállodában
  • Modern munkakörnyezet és kreatív konyhai csapat
  • Szakmai fejlődési lehetőségek és tréningek
  • Lakhatási támogatás / lakhatási lehetőség

Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a követelményeknek és szívesen dolgozna egy dinamikus, professzionális csapat tagjaként, küldje el fényképes önéletrajzát a következő e-mail címre: [email protected]