Hotel Golden Lake Resort

KARIÉRA

Barman - čašník

Hľadáme barmana-čašníka!

Zástupca šéfkuchára

Hľadáme pomocného kuchára!

Kuchár

Hľadáme kolegu kuchára!

Technická údržba

Hľadáme kolegu na technickú údržbu!

Vedúci reštaurácie

Hľadáme vedúceho reštaurácie!

Pultos - felszolgáló

Feladatok:

  • Legalább 2-3 év tapasztalat bartending területén
  • Italok és ételek kiszolgálása a vendégeknek
  • Rend és tisztaság fenntartása a bár területén
  • Vendégekkel való udvarias és hatékony kommunikáció

Elvárások:

  • Korábbi tapasztalat bárban vagy étteremben
  • Jó kommunikációs és csapatmunka képesség
  • Rugalmasság és stressztűrés nyári szezonban
  • Német vagy angol nyelv ismerete

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Hosszú távú karrierlehetőség dinamikusan fejlődő környezetben
  • Utazási költségtérítés
  • Lakhatás támogatás

 

Jelentkezz az [email protected] e-mail címen fényképes önéletrajzzal!

Chef helyettes

Feladatok:

  • A konyhai csapat irányítása a Chef távollétében
  • Menü összeállításában való részvétel, ételek kreatív elkészítése
  • Az alapanyagok minőségének ellenőrzése és a konyhai higiéniai előírások betartatása
  • Szervezési feladatok ellátása, árurendelések és készletkezelés
  • Vendégek elégedettségének biztosítása a kiváló minőségű ételek révén

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 3-5 év konyhai tapasztalat, szállodai tapasztalat és a’la carte tapasztalat
  • Kreativitás és innováció a gasztronómia területén
  • Vezetői készségek és csapatirányításban szerzett tapasztalat
  • Magas szintű szervezőkészség, precizitás
  • Rugalmasság, stressztűrés és elkötelezettség a minőség iránt

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés és juttatások
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy elismert szállodában
  • Modern munkakörnyezet és kreatív konyhai csapat
  • Szakmai fejlődési lehetőségek és tréningek
  • Lakhatási támogatás / lakhatási lehetőség

Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a követelményeknek és szívesen dolgozna egy dinamikus, professzionális csapat tagjaként, küldje el fényképes önéletrajzát a következő e-mail címre: [email protected] 

Szakács

Főbb feladatok, munkák:

  • Az ételek magas színvonalon történő elkészítése, tálalása, munkaterület tisztán tartása.
  • Együttműködés a részleg többi dolgozójával és az étterem vezetőjével
  • Konyhai folyamatok zavartalan működésének biztosítása.
  • Higiéniai és konyhatechnológiai szabályok, HACCP betartása
  • Chef által meghatározott feladatok elvégzése


Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Magyar és nemzetközi konyha ismerete
  • Önállóan és csapatban dolgozni képes
  • Tapasztalattal rendelkezik
  • Precíz, pontos, igényes munkavégzés


Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Szállodai és a’la carte étteremben szerzett tapasztalat


Amit kínálunk:

  • Kiemelt bérezés munkakör és szaktudás szerint, személyes egyeztetés alapján,
  • Teljes munkaidejű, bejelentett, éves állás
  • Ingyenes napi étkezés biztosítása,
  • Fejlődési lehetőség,
  • Jól felszerelt, modern konyha,
  • Lakhatási támogatás / Lakhatási lehetőség


    Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a követelményeknek és szívesen dolgozna egy dinamikus, professzionális csapat tagjaként, küldje el fényképes önéletrajzát a következő e-mail címre: [email protected]

Műszaki karbantartó

Főbb feladatok:

  • Intézményünk területén található épületek, helyiségek műszaki színvonalának az ellenőrzése, megőrzése, a működés során fellépő hibák kijavítása
  • Tervezett és eseti karbantartás elvégzése
  • Az épület gépházainak, gépeinek a tisztán és rendben tartása
  • Műszaki vezető utasítása alapján, pl. gipszkarton fal felépítése, festés, hideg-meleg burkolatok készítése

Elvárások:

  • Gépész, villanyszerelő/festő/kőműves végzettség
  • Önálló munkavégzés
  • Pontosság, precizitás, rugalmasság
  • Előnyt jelent:
  • Egyéb műszaki végzettség
  • Minimum 3 éves tapasztalat


Amit kínálunk:

  • Biztos munkahelyi háttér
  • Alkalmazotti jogviszony
  • Munkába járással kapcsolatos költségtérítés
  • Személyzeti étkezés

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzzal az [email protected] e-mail címen.

Éttermi supervisor

Elvárások:

  • Szállodában szerzett vezetői tapasztalat
  • Idegen nyelv ismerete (angol / német)
  • Vendégorientált gondolkodásmód, csapatmunka, pozitív szemlélet
  • Dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
  • Megbízhatóság, terhelhetőség, stressz tolerancia
  • Kiváló problémamegoldó képesség, kreativitás, jó kommunikációs készség


Feladatok:

  • Az étterem és a további vendéglátó egységek szakmai munkájának kooridnációja
  • Az egységek gazdaságos üzemeltetése, működtetésének biztosítása
  • HACCP előírás betartása és betartatása
  • Gépek, eszközök állapotának megőrzése, kapcsolattartás a szervízzel
  • Személyes jelenlét az étkezések alkalmával
  • Étkeztetések, rendezvények lebonyolítása
  • Az étterem jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése
  • Szoros kapcsolattartás az üzemeltetéssel és a konyha vezetőjével, a cheffel
  • Napi nyilvántartások, alapanyagok rendelésének megszervezése, készlet- és árugazdálkodás
  • Dolgozók munkájának szervezése, irányítása, koordinálása, munkafolyamatok szervezése, beosztás készítése
  • Szakmai tréningek lebonyolítása, szervezése


Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Fizetett szabadság
  • Ingyenes személyzeti étkezés
  • Hosszútávú, megbízható munkalehetőség a balatoni régió egyik meghatározó szállodájában
  • Lakhatási támogatás / Lakhatási lehetőség


Előnyt jelent:

  • HostWare ismerete
  • Felsőfokú szakirányú végzettség


A jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várjuk!

Barman - čašník

Úlohy:

  • Najmenej 2-3 roky praxe v barmanstve
  • Podávanie nápojov a jedál hosťom
  • Udržiavanie poriadku a čistoty v priestoroch baru
  • zdvorilá a efektívna komunikácia s hosťami

Očakávania:

  • Predchádzajúca prax v bare alebo reštaurácii
  • Dobré komunikačné zručnosti a schopnosť tímovej práce
  • Odolnosť a stresová tolerancia v letnom období
  • Znalosť nemčiny alebo angličtiny

Čo ponúkame:

  • Konkurenčný plat
  • Dlhodobé kariérne vyhliadky v dynamickom a rastúcom prostredí
  • Cestovné
  • Pomoc pri bývaní

Prihláste sa e-mailom na adresu [email protected] s fotografiou životopisu!

Zástupca šéfkuchára

Úlohy:

  • riadenie kuchynského tímu v neprítomnosti šéfkuchára
  • Účasť na príprave menu, kreatívna príprava jedál
  • kontrola kvality surovín a dodržiavanie hygienických noriem v kuchyni
  • vykonávanie organizačných úloh, objednávanie tovaru a riadenie zásob
  • Zabezpečenie spokojnosti hostí prostredníctvom vysokej kvality potravín

Očakávania:

  • Odborné kvalifikácie
  • Najmenej 3 až 5 rokov skúseností v kuchyni, skúsenosti s hotelmi a a’la carte
  • Kreativita a inovácie v gastronómii
  • Vedúce schopnosti a skúsenosti s riadením tímu
  • Vysoká úroveň organizácie a presnosti
  • Flexibilita, odolnosť voči stresu a záväzok ku kvalite

Čo ponúkame:

  • Konkurenčný plat a výhody
  • Stabilné a dlhodobé zamestnanie v prestížnom hoteli
  • Moderné pracovné prostredie a kreatívny tím kuchárov
  • Príležitosti na profesionálny rozvoj a odbornú prípravu
  • Príspevok na bývanie/príspevok na bývanie

Ak si myslíte, že spĺňate požiadavky a chcete pracovať v dynamickom, profesionálnom tíme, pošlite svoj životopis s fotografiou na [email protected].

Kuchár

Hlavné úlohy, pracovné miesta:

  • Príprava a podávanie jedál na vysokej úrovni, udržiavanie čistoty na pracovisku.
  • Spolupráca s ostatnými zamestnancami oddelenia a vedúcim reštaurácie
  • Zabezpečenie plynulého chodu kuchynských procesov.
  • Dodržiavanie hygienických predpisov a pravidiel kuchynskej technológie, HACCP
  • plnenie úloh stanovených šéfkuchárom

Očakávania od tejto práce:

  • Znalosť maďarskej a medzinárodnej kuchyne
  • Schopnosť pracovať samostatne a v tíme
  • Má skúsenosti s
  • Presná, dochvíľna a náročná práca

Aby ste sa mohli uchádzať o túto pozíciu, musíte mať:

  • Skúsenosti s hotelom a reštauráciou a’la carte

Čo ponúkame:

  • Zvýhodnené odmeňovanie podľa pracovnej funkcie a odbornosti na základe osobnej dohody,
  • Vyhlásené ročné pracovné miesto na plný úväzok
  • Denné stravovanie zdarma,
  • Príležitosť na rozvoj,
  • Dobre vybavená, moderná kuchyňa,
  • Príspevok na bývanie / zariadenie na bývanie

    Ak si myslíte, že spĺňate požiadavky a chcete pracovať v dynamickom, profesionálnom tíme, pošlite svoj životopis s fotografiou na [email protected].

Technická údržba

Hlavné úlohy:

  • kontrola a udržiavanie technického stavu budov a priestorov našej inštitúcie, odstraňovanie všetkých závad, ktoré sa vyskytnú počas prevádzky
  • Vykonávanie plánovanej a ad hoc údržby
  • Udržiavanie strojov a zariadení v budove v čistote a poriadku.
  • Na základe pokynov technického vedúceho napr. stavba sadrokartónových stien, maľovanie, studené a teplé obklady stien

Očakávania:

  • Mechanik, elektrikár, maliar, murár
  • Samostatná práca
  • Presnosť, precíznosť, flexibilita
  • Výhoda:
  • Iné technické kvalifikácie
  • Minimálne 3 roky praxe

Čo ponúkame:

  • Bezpečné pracovné zázemie
  • Štatút zamestnanca
  • Náhrada cestovných nákladov na cestu do práce
  • Stravovanie zamestnancov

Ako sa prihlásiť:

Životopis s fotografiou pošlite na adresu [email protected].

Vedúci reštaurácie

Očakávania:

  • Skúsenosti s riadením v hoteli
  • znalosť cudzích jazykov (angličtina/nemčina)
  • Myslenie orientované na hostí, tímová práca, pozitívny prístup
  • Dynamický, flexibilný štýl práce, rozhodné konanie
  • Spoľahlivosť, odolnosť, odolnosť voči stresu
  • Vynikajúce schopnosti riešiť problémy, kreativita, dobré komunikačné schopnosti


Úlohy:

  • Koordinácia odbornej práce reštaurácie a ostatných stravovacích jednotiek
  • Zabezpečenie hospodárnej prevádzky a prevádzky jednotiek
  • Dodržiavanie a presadzovanie HACCP
  • Udržiavanie stavu strojov a zariadení, spolupráca so servisným oddelením
  • Osobná prítomnosť pri jedle
  • Stravovanie, organizovanie podujatí
  • Prevádzkovanie reštaurácie v súlade s právnymi predpismi
  • Úzka spolupráca s prevádzkou a vedúcim kuchyne, šéfkuchárom
  • Denná evidencia, organizácia objednávania surovín, riadenie zásob a tovaru
  • Organizovanie, riadenie a koordinovanie práce zamestnancov, organizovanie pracovných procesov, príprava harmonogramov
  • Vedenie a organizovanie odbornej prípravy


Čo ponúkame:

  • Konkurenčný plat
  • Platené sviatky
  • Bezplatné stravovanie zamestnancov
  • Dlhodobá a spoľahlivá pracovná príležitosť v poprednom hoteli v regióne Balaton
  • Príspevok na bývanie / zariadenie na bývanie


Výhoda:

  • Znalosť HostWare
  • Vyššie odborné vzdelávanie

Prihlášky posielajte na e-mailovú adresu [email protected]!