Hotel Golden Lake Resort

KARRIERE

Barmann - Kellner

Wir sind auf der Suche nach einem Barkeeper-Kellner!

Stellvertretender Küchenchef

Wir suchen einen Assistenzkoch!

Kochen

Wir suchen eine/n Koch/Köchin!

Technische Wartung

Wir suchen einen Mitarbeiter für die technische Wartung!

Restaurantaufseher

Wir sind auf der Suche nach einem Restaurantleiter!

Pultos - felszolgáló

Feladatok:

  • Legalább 2-3 év tapasztalat bartending területén
  • Italok és ételek kiszolgálása a vendégeknek
  • Rend és tisztaság fenntartása a bár területén
  • Vendégekkel való udvarias és hatékony kommunikáció

Elvárások:

  • Korábbi tapasztalat bárban vagy étteremben
  • Jó kommunikációs és csapatmunka képesség
  • Rugalmasság és stressztűrés nyári szezonban
  • Német vagy angol nyelv ismerete

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Hosszú távú karrierlehetőség dinamikusan fejlődő környezetben
  • Utazási költségtérítés
  • Lakhatás támogatás

 

Jelentkezz az [email protected] e-mail címen fényképes önéletrajzzal!

Chef helyettes

Feladatok:

  • A konyhai csapat irányítása a Chef távollétében
  • Menü összeállításában való részvétel, ételek kreatív elkészítése
  • Az alapanyagok minőségének ellenőrzése és a konyhai higiéniai előírások betartatása
  • Szervezési feladatok ellátása, árurendelések és készletkezelés
  • Vendégek elégedettségének biztosítása a kiváló minőségű ételek révén

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 3-5 év konyhai tapasztalat, szállodai tapasztalat és a’la carte tapasztalat
  • Kreativitás és innováció a gasztronómia területén
  • Vezetői készségek és csapatirányításban szerzett tapasztalat
  • Magas szintű szervezőkészség, precizitás
  • Rugalmasság, stressztűrés és elkötelezettség a minőség iránt

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés és juttatások
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy elismert szállodában
  • Modern munkakörnyezet és kreatív konyhai csapat
  • Szakmai fejlődési lehetőségek és tréningek
  • Lakhatási támogatás / lakhatási lehetőség

Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a követelményeknek és szívesen dolgozna egy dinamikus, professzionális csapat tagjaként, küldje el fényképes önéletrajzát a következő e-mail címre: [email protected] 

Szakács

Főbb feladatok, munkák:

  • Az ételek magas színvonalon történő elkészítése, tálalása, munkaterület tisztán tartása.
  • Együttműködés a részleg többi dolgozójával és az étterem vezetőjével
  • Konyhai folyamatok zavartalan működésének biztosítása.
  • Higiéniai és konyhatechnológiai szabályok, HACCP betartása
  • Chef által meghatározott feladatok elvégzése


Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Magyar és nemzetközi konyha ismerete
  • Önállóan és csapatban dolgozni képes
  • Tapasztalattal rendelkezik
  • Precíz, pontos, igényes munkavégzés


Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Szállodai és a’la carte étteremben szerzett tapasztalat


Amit kínálunk:

  • Kiemelt bérezés munkakör és szaktudás szerint, személyes egyeztetés alapján,
  • Teljes munkaidejű, bejelentett, éves állás
  • Ingyenes napi étkezés biztosítása,
  • Fejlődési lehetőség,
  • Jól felszerelt, modern konyha,
  • Lakhatási támogatás / Lakhatási lehetőség


    Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a követelményeknek és szívesen dolgozna egy dinamikus, professzionális csapat tagjaként, küldje el fényképes önéletrajzát a következő e-mail címre: [email protected]

Műszaki karbantartó

Főbb feladatok:

  • Intézményünk területén található épületek, helyiségek műszaki színvonalának az ellenőrzése, megőrzése, a működés során fellépő hibák kijavítása
  • Tervezett és eseti karbantartás elvégzése
  • Az épület gépházainak, gépeinek a tisztán és rendben tartása
  • Műszaki vezető utasítása alapján, pl. gipszkarton fal felépítése, festés, hideg-meleg burkolatok készítése

Elvárások:

  • Gépész, villanyszerelő/festő/kőműves végzettség
  • Önálló munkavégzés
  • Pontosság, precizitás, rugalmasság
  • Előnyt jelent:
  • Egyéb műszaki végzettség
  • Minimum 3 éves tapasztalat


Amit kínálunk:

  • Biztos munkahelyi háttér
  • Alkalmazotti jogviszony
  • Munkába járással kapcsolatos költségtérítés
  • Személyzeti étkezés

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzzal az [email protected] e-mail címen.

Éttermi supervisor

Elvárások:

  • Szállodában szerzett vezetői tapasztalat
  • Idegen nyelv ismerete (angol / német)
  • Vendégorientált gondolkodásmód, csapatmunka, pozitív szemlélet
  • Dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
  • Megbízhatóság, terhelhetőség, stressz tolerancia
  • Kiváló problémamegoldó képesség, kreativitás, jó kommunikációs készség


Feladatok:

  • Az étterem és a további vendéglátó egységek szakmai munkájának kooridnációja
  • Az egységek gazdaságos üzemeltetése, működtetésének biztosítása
  • HACCP előírás betartása és betartatása
  • Gépek, eszközök állapotának megőrzése, kapcsolattartás a szervízzel
  • Személyes jelenlét az étkezések alkalmával
  • Étkeztetések, rendezvények lebonyolítása
  • Az étterem jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése
  • Szoros kapcsolattartás az üzemeltetéssel és a konyha vezetőjével, a cheffel
  • Napi nyilvántartások, alapanyagok rendelésének megszervezése, készlet- és árugazdálkodás
  • Dolgozók munkájának szervezése, irányítása, koordinálása, munkafolyamatok szervezése, beosztás készítése
  • Szakmai tréningek lebonyolítása, szervezése


Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Fizetett szabadság
  • Ingyenes személyzeti étkezés
  • Hosszútávú, megbízható munkalehetőség a balatoni régió egyik meghatározó szállodájában
  • Lakhatási támogatás / Lakhatási lehetőség


Előnyt jelent:

  • HostWare ismerete
  • Felsőfokú szakirányú végzettség


A jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várjuk!

Barmann - Kellner

Aufgaben:

  • Mindestens 2-3 Jahre Erfahrung als Barkeeper
  • Servieren von Getränken und Speisen an die Gäste
  • Halten Sie den Barbereich aufgeräumt und sauber
  • Höflich und effektiv mit Gästen kommunizieren

Erwartungen:

  • Vorherige Erfahrung in einer Bar oder einem Restaurant
  • Gute Kommunikations- und Teamworkfähigkeiten
  • Widerstandsfähigkeit und Stresstoleranz in der Sommersaison
  • Kenntnisse in Deutsch oder Englisch

Was wir anbieten:

  • Konkurrenzfähiges Gehalt
  • Langfristige Karriereaussichten in einem dynamischen und wachsenden Umfeld
  • Reisekostenerstattung
  • Wohnungshilfe

Bewerben Sie sich per E-Mail an [email protected] mit einem Lebenslauf mit Foto!

Stellvertretender Küchenchef

Aufgaben:

  • Leitung des Küchenteams in Abwesenheit des Küchenchefs
  • Mitwirkung bei der Zubereitung von Menüs, kreative Zubereitung von Gerichten
  • Kontrolle der Qualität von Rohstoffen und Einhaltung der Hygienestandards in der Küche
  • Erledigung organisatorischer Aufgaben, Warenbestellung und Lagerverwaltung
  • Sicherstellung der Gästezufriedenheit durch qualitativ hochwertige Lebensmittel

Erwartungen:

  • Fachliche Qualifikationen
  • Mindestens 3-5 Jahre Erfahrung in der Küche, in der Hotellerie und im A’la Carte-Bereich
  • Kreativität und Innovation in der Gastronomie
  • Führungsqualitäten und Erfahrung in der Teamleitung
  • Hohes Maß an Organisation und Präzision
  • Flexibilität, Stresstoleranz und Engagement für Qualität

Was wir anbieten:

  • Wettbewerbsfähiges Gehalt und Sozialleistungen
  • Eine stabile, langfristige Anstellung in einem renommierten Hotel
  • Modernes Arbeitsumfeld und kreatives Küchenteam
  • Berufliche Entwicklungsmöglichkeiten und Schulungen
  • Wohngeld/Wohnungseinrichtung

Wenn Sie der Meinung sind, dass Sie die Anforderungen erfüllen und gerne in einem dynamischen, professionellen Team arbeiten möchten, senden Sie bitte Ihren Lebenslauf mit Foto an [email protected]

Kochen

Hauptaufgaben, Jobs:

  • Sie bereiten die Speisen in hoher Qualität zu und halten den Arbeitsbereich sauber.
  • Zusammenarbeit mit anderen Mitarbeitern der Abteilung und dem Restaurantleiter
  • Sicherstellung des reibungslosen Ablaufs der Küchenprozesse.
  • Einhaltung der Hygiene- und Küchentechnikvorschriften, HACCP
  • Erledigung der vom Küchenchef gestellten Aufgaben

Erwartungen an den Job:

  • Kenntnisse der ungarischen und internationalen Küche
  • Fähigkeit, selbstständig und im Team zu arbeiten
  • Hat Erfahrung in
  • Akkurate, pünktliche und anspruchsvolle Arbeit

Um für die Stelle in Frage zu kommen, müssen Sie Folgendes mitbringen:

  • Hotel und a’la carte Restaurant Erfahrung

Was wir anbieten:

  • Bevorzugte Bezahlung je nach Funktion und Erfahrung, nach persönlicher Vereinbarung,
  • Vollzeit, deklariert, Jahresstelle
  • Tägliche kostenlose Mahlzeiten werden angeboten,
  • Eine Gelegenheit zur Entwicklung,
  • Gut ausgestattete, moderne Küche,
  • Wohngeld / Wohnmöglichkeit

    Wenn Sie der Meinung sind, dass Sie die Anforderungen erfüllen und gerne in einem dynamischen, professionellen Team arbeiten möchten, senden Sie bitte Ihren Lebenslauf mit Foto an [email protected]

Technische Wartung

Hauptaufgaben:

  • Kontrolle und Aufrechterhaltung des technischen Standards der Gebäude und Räumlichkeiten unserer Einrichtung, Behebung von Mängeln, die während des Betriebs auftreten
  • Durchführung von geplanter und Ad-hoc-Wartung
  • Halten Sie die Maschinen und Geräte des Gebäudes sauber und aufgeräumt
  • Auf Anweisung des technischen Leiters, z.B. Aufbau von Gipskartonwänden, Anstrich, kalte und warme Wandverkleidungen

Erwartungen:

  • Mechaniker, Elektriker/Maler/Maurer
  • Unabhängig arbeiten
  • Genauigkeit, Präzision, Flexibilität
  • Ein Vorteil:
  • Andere technische Qualifikationen
  • Mindestens 3 Jahre Erfahrung

Was wir anbieten:

  • Sicherer beruflicher Hintergrund
  • Status des Mitarbeiters
  • Erstattung der Reisekosten zur Arbeit
  • Mahlzeiten für das Personal

Wie Sie sich bewerben:

Bitte senden Sie einen Lebenslauf mit Foto an [email protected].

Restaurantaufseher

Erwartungen:

  • Managementerfahrung in einem Hotel
  • Fremdsprachenkenntnisse (Englisch / Deutsch)
  • Gästeorientierte Denkweise, Teamarbeit, positive Einstellung
  • Dynamischer, flexibler Arbeitsstil, entschlossenes Handeln
  • Zuverlässigkeit, Widerstandsfähigkeit, Stresstoleranz
  • Ausgezeichnete Problemlösungsfähigkeiten, Kreativität, gute Kommunikationsfähigkeiten


Aufgaben:

  • Koordinierung der professionellen Arbeit des Restaurants und anderer Catering-Einheiten
  • Sicherstellung des wirtschaftlichen Betriebs und des Betriebs der Einheiten
  • HACCP-Einhaltung und Durchsetzung
  • Aufrechterhaltung des Zustands von Maschinen und Geräten, Kontaktaufnahme mit der Serviceabteilung
  • Persönliche Anwesenheit bei den Mahlzeiten
  • Catering, Organisation von Veranstaltungen
  • Führen des Restaurants in Übereinstimmung mit der Gesetzgebung
  • Enge Zusammenarbeit mit dem Betrieb und dem Leiter der Küche, dem Chefkoch
  • Tägliche Aufzeichnungen, Organisation der Bestellung von Rohstoffen, Lager- und Warenverwaltung
  • Organisieren, Leiten und Koordinieren der Arbeit von Mitarbeitern, Organisieren von Arbeitsabläufen, Erstellen von Zeitplänen
  • Durchführung und Organisation von Berufsausbildungen


Was wir anbieten:

  • Konkurrenzfähiges Gehalt
  • Bezahlter Urlaub
  • Kostenlose Mahlzeiten für das Personal
  • Langfristige, zuverlässige Arbeitsmöglichkeit in einem führenden Hotel in der Balatonregion
  • Wohngeld / Wohnmöglichkeit


Ein Vorteil:

  • Kenntnisse von HostWare
  • Höhere Berufsausbildung

Bewerbungen sind unter der E-Mail Adresse [email protected] willkommen!